Woningen in Hongrije
Kwaliteit en Comfort
Deutsch English Netherland
 • Kwaliteit en Comfort
 • Uitstekende investeringsmogelijkheden in Europa
 • Vakantiehuizen an het Balatonmeer
 • Hotels en B&B te koop

Investeren met verstand en wonen met gevoel

aan het kansrijke Balatonmeer

 

Meerwaarde
Aan het Balatonmeer is uw Euro meer waard dan op andere mooie locaties in de Europese Unie. Dit geldt met name voor het mooiste gedeelte van Hongarije, aan de noord-westzijde van het meer, met schone lucht, rustgevend  heuvellandschap en uitstekende voorzieningen. Dit gebied is volop in ontwikkeling en biedt daardoor veel kansen.
Aan het Balatonmeer investeert u niet alleen in een (vakantie)huis, maar ook in vermogen, pensioen, gezondheid en toekomstperspectief.

 

 

 

Verbaas uzelf over de kansen
Investeren: binnen de Europese Unie is Hongarije één van de landen met de meest gunstige economische ontwikkeling. Het waarde vermeerderend effect op de huizenprijzen is merkbaar. Hierdoor zijn de kansen op een aanzienlijk rendement groot.  


Wonen: een betaalbaar (vakantie)huis in combinatie met optimaal wooncomfort is hier nog realiseerbaar. Een afwisselend landschap met rust, ruimte, vrij uitzicht zijn een vanzelfsprekendheid. Daarnaast zijn uitgebreide voorzieningen allemaal binnen handbereik. 

 

 


Hongarije, regio Balatonmeer
Met een koffer vol vooroordelen als bagage staan de meeste mensen versteld van de vriendelijk en zorgzame Hongaarse bevolking en de historierijke cultuur . 
Groot voordeel is de verstaanbaarheid in deze regio in het Duits en Engels. Het sterk opkomend toerisme speelt hierbij een belangrijke rol.
Het milde landklimaat, met zijn lange droge zomers en korte winters, bevordert niet alleen het humeur maar ook de gezondheid. De aanwezige thermale baden vormen de ultieme bron van ontspanning en staan aan de basis van een kwalitatief hoogwaardige gezondheidszorg.   

 

 


Bereikbaarheid 
Auto: vanwege de gunstige ligging, nabij de grens met Oostenrijk, is het Balatonmeer uitstekend bereikbaar. Vanaf Utrecht is het circa 1.250 km. Sinds de toetreding tot de Europese Unie op 01 mei 2004 is er hard gewerkt aan een verbetering van de infrastructuur. De kwaliteit hiervan overtreft de verwachtingen.
Vliegtuig: vanaf de kleinschalige vliegvelden Eindhoven en Rotterdam zijn er 2x per dag vluchten naar Budapest. Deze vluchten duren doorgaans slechts 1 uur 45 minuten. De Hongaarse vliegtuigmaatschappij WIZZAIR vliegt met moderne toestellen en is opvallend betrouwbaar en super voordelig. Vanaf luchthaven Budapest is het huren van een auto eenvoudig en goedkoop. De afstand naar de westzijde van het Balatonmeer is circa 200 km. Binnen een ½ dag reistijd bent u al op uw bestemming.   

 

 

 

 

 

 


Nijdam Makelaars, vakmensen in makelen
‘Makelen’ is een werkwoordsvorm van een activiteit waarbij een makelaar bemiddelt bij de totstandkoming van een koopovereenkomst. Het woord ‘makelen’ is afkomstig uit een tijd waarin ambachtelijk vakmanschap en een eerlijk advies nog een vanzelfsprekendheid was. Een vanzelfsprekendheid die ook nu nog past bij de wijze waarop wij ons vak uitoefenen.  Vandaar ons uitgangspunt ‘vakmensen in makelen’.
Wij richten ons uitsluitend op investeringsobjecten en (vakantie)huizen aan de noord-westzijde van het Balatonmeer.

 

 

Zorgeloos investeren en wonen 
Wilt u ook graag zorgeloos investeren of wonen en hebt u behoefte aan informatie, kennis en een goede begeleiding? 
Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

 • aan-/verkoopbegeleiding 
 • inzicht over de Hongaarse bouwmethode
 • kennis en informatie over juridische en fiscale aspecten
 • kennis over het gebied en de cultuur
 • inzicht over de specifieke kansen van het gebied
 • begeleiding bij verbouw
 • beheer en onderhoud tijdens uw afwezigheid
Nieuwbouw

Panorama

Immobiliën in Héviz

Immobiliën aan Balaton

Handelszaken

Beste Prijs

Rustige ligging

Traditionele woning

Conditions and Terms  |  Privacy Statement©2023 Copyright by
Moksaphoto